Wat doen wij?

Concept

Marva Parken NV werd opgericht in 1969, de tijd van de hippies en het vrije campingleven.

Intussen is de firma gegroeid en omvat op vandaag niet minder dan 5 residentiële parken, goed voor zo'n 1700 percelen.
De parken liggen genesteld in de mooie kuststreek van Middelkerke & Westende-Bad.

Deze uitzonderlijke ligging laat de residenten toe de verse zeelucht op te snuiven en dit het ganse jaar door, want geen van de Marva Parken sluit tijdens de wintermaanden.
Wat is makkelijker dan een residentiële caravan aan zee? Je komt wanneer je wenst, reserveren hoeft niet. Je beschikt over een kleine tuin aan de caravan waar je gezellig buiten kunt eten. 

Naast het verhuur van percelen verkoopt Marva Parken ook zelf nieuwe stacaravans van diverse merken en voor elk budget.
De meeste verkopen gebeuren dan ook met de  "sleutel op deur" formule: plaatsing en aansluiting caravan, aanleg van het perceel met pad en terras... kortom: een "à la carte" aanbod. Kijk eens rond op deze website naar ons aanbod stockcaravans. Let wel: dit aanbod is absoluut niet beperkend. Op aanvraag zoeken wij voor u de droomcaravan, ongeacht het merk!Wie eerst van het campingleven wenst te proeven vooraleer te investeren in een nieuwe stacaravan, kan zich wagen aan de aankoop van een tweedehands stacaravan of chalet. Onze website laat u ook het huidige aanbod okkazies zien.

Voor wie al zijn caravan ter plaatse heeft kan Marva Parken uiteraard ook instaan voor de volledige aanleg van het perceel.

Wij zorgen er dus voor dat je zonder zorgen kan genieten van de nodige ontspanning...